Wraps met geroosterde groenten
Voor 4 personen
Ingrediënten:
1 rode ui, in achten
1 rode paprika, zaadjes verwijderen en in achten
1 kleine aubergine, in achten
1 courgette, in achten
4 el olijfolie extra vierge
1 teentje knoflook, geperst
Zout en peper
100 g vegetarische feta, verbrokkeld
1 klein bosje verse munt, in reepjes
4 totillawraps à Ø 25 cm
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 220° C. Meng de groenten, olie en knoflook, breng op smaak met peper en zout. Verdeel alles over een bakplaat met antiaanbaklaag. Rooster de groenten 15-20 minuten in de oven, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Neem de groenten uit de oven, laat afkoelen en meng de feta en de munt erdoor.
Verhit een koeken- of grillpan bijna tot aan het rookpunt en bak de wraps hierin aan beide kanten (10 seconden per kant)
Verdeel het groentemengsel als een dikke streep over het midden van de wraps.
Rol de wraps op, snijd ze schuin doormidden en serveer meteen.